jeffven

Member Since:

Campaigns

jeffven doesn't currently have any campaigns.

To get started: Create a New Campaign by accessing the "+ New" menu item from the top bar navigation. Or if you will be Joining a Campaign as a player, Compose a New Private Message to the GM of your intended campaign to request an invitation.

Your Obsidian Portal Plan

Next, check out your Plans page to make sure you have all of the features your campaign needs! You can also Gift a subscription to a friend!

jeffven's Bio

Hallo, mijn naam is jeff ven en ik ben afkomstig uit het antwerpsen.

De reden waarom ik een roleplay groep ben begonnen?: Ik ben steeds een zwaare fan geweest van het dungencrawl gerne van boardgames, beginnende met spellen zoals heroquest, de legende van zagor en meer recent descent. Hoewel bordspellen een groote passie van mij zullen blijven werdt het me al gouw duidelijk dat ik iets nodig had met een creatievere uitlaatklep en dat was roleplay.

Enige ervaring?: Als dungeon master het ik tot nu toe niet heel veel ervaring kunnen opdoen, buiten het afentoe runnen van enkele one-shot games voor vrienden en familie. Wel heb ik ervaring in het spelen van enkele rollen spellen, voornamelijk DSA (das swhartze auge) dungeons and dragons 3.5 en natuurlijk dungeons and dragons 4th.

Dus welke versie speel jij nu?: Simpel D&D 4th, ik weet dat veel mensen de 4th edition niet zo warm onthaalen als bv de 3.5 maar ik heb zo mijn redenen om het leuker te vinden.

Zoals?: Wel voornamelijk dat het makkelijker is om interollen dan 3.5, maar dat is natuurlijk niet alles. Ik vindt dat 4th edition gewoon sneller, leuker en met meer flow speeld dan 3.5. Ik vindt het ook zo een gezever om verschillende versies te vergelijken aangezien een roleplay is wat je er zelf van maakt.

Favorite Campaigns
Friends
Friends' Activities