VikingBro

Member Since:
Long Timer

VikingBro's Bio

Mine mange lange år som Black Templar, har sat mange og grusomme ar på både mit ydre og mit indre. Gang på gang har jeg set mine brødre slagtet, lemlæstet eller tortureret, og jeg er kun sluppet derfra ved vor Kejsers nåde, og bestemt ikke grundet mine leders kunnen. De eneste leder jeg har tiltro til er vor Kejser og Chaplain Strome. Denne tiltro er dog dybt forankret i min sjæl, og jeg meditere ofte over denne tro – så ofte mine pligter tillader mig det. Meditationen fungere også som middel til at holde mine indre dæmoner i skak. Dæmoner, de grusomheder jeg har været vidne til, har givet mig.
Tidligere leders manglende evner til at gøre vor Kejsers vilje retmæssig og ærefuldt, har gjort mig til et indelukket og mistroisk individ. Jeg sætter kun min lid til min egen dømmekraft og kunnen, og går hellere min egen solitære vej, end følger en gruppe der ikke agter at agere pligtskyldigt.
Jeg missionere ikke, og deltager sjælent i mine brødres diskussioner. Jeg meditere heller over diskussions emnerne og bedre vor Kejser om råd, styrker og mod til at klare universtes ondskab. Når vor Kejser har kundgjort den ærefulde sti, oplyser jeg mine med-brødre om denne, og lader dem selv bestemme om de agter at følge den.
Min dybt forangret retskaffenhed, byder mig at forsvare mine ligesindet, om det så må koste mig alt. Denne trang til at støtte mine med-brødre, hvorend det er mig muligt, er det eneste, der kan få mig til at vælge en anden sti, end den mine meditationer og bønner har kundgjort mig.
Mit ydre viser en gammel og arret broder, med utæmmet rødt fuldskæg og har langt rødt/gråt hår, der er ligeså utæmmet som mit skæg. Mine øjne er grå, min kæbe sammenbidt, og mine kampskrig viser, at flere af mine tænder er slået ud i kamp, og erstattet med groft fremstillet stål pløkker. Jeg bruger heller min tid til meditation, bøn og træning end til personlig hygiejne, hvorfor jeg stinker forfærdeligt, og jeg må ofte stille mig i vindretningen væk fra individer for hvem jeg ønsker at opnå respekt, for ikke at då dem til at afsky mig på lugten alene.
Jeg lægger dog stor ære i at holde min udstyr i højest mulig mekanisk stand, og min rustning forsøger jeg, at få til at fremstå parade klar, til ære for vore Kejser.

Favorite Campaigns
Friends
  • runebune
  • magnuspihl
Friends' Activities
magnuspihl
magnuspihl updated the character Jedi Mester Keldar
magnuspihl
magnuspihl updated the wiki page D5-Mantis
magnuspihl
magnuspihl created a new character Gnaucar
magnuspihl
magnuspihl updated the character Toka Nol
magnuspihl
magnuspihl updated the character Naubar Preisler
magnuspihl
magnuspihl updated the character Cepter
magnuspihl
magnuspihl created a new character Skye Kovani
magnuspihl
magnuspihl created a new character Soldar Vekarr
magnuspihl
magnuspihl updated the wiki page Main Page
magnuspihl
magnuspihl updated the wiki page Home Page
magnuspihl
magnuspihl created the wiki page Imperiel Raider